Anne Sofie Diemer Wulff Formand

Anne Sofie Wulff er 22 år gammel, bor på Nørrebro og læser statskundskab på KU på 6. semester. Hun er oprindeligt fra Falster, hvor hun blev medlem af VU Guldborgsund i 2011. Anne Sofie flyttede til København i august 2013, og blev valgt til bestyrelsen i VU København for første gang i januar 2014.

Anne Sofie er ansvarlig for at arrangere foreningens tirsdagsmøder, så hvis du har idéer til dette, er du altid velkommen til at kontakte hende!

Philip Garmann Næstformand

Philip Garmann er 19 år og studerer forsikringsmatematik på andet semester på Københavns Universitet. Han startede sin tid i VU som bestyrelsesmedlem og senere formand for VU Slagelse. I 2016 blev han valgt til bestyrelsen i VU København.

Philip er ansvarlig for foreningens tilstedeværelse på de sociale medier, og hjælper derudover til med kampagner og generelt grafisk arbejde

Poul Dose Politisk ansvarlig

Poul Dose er 24 år, bor i København Ø. Taler flydende polsk og til dagligt læser han HA Jura 2. år på CBS.

"Jeg er liberal fordi jeg tror på frihed til forskellighed og generelt kæmpe fan af frihed. Udover at sidde i bestyrelsen i VU København sidder jeg også i bestyrelsen i Venstre Østrebro. I min fritid når sæsonen er til det, går jeg på jagt, sejler og træner."

Katrine Fugl God stemnings ansvarlig

Katrine Fugl, eller blandt venner bare Fugl, er en af de længst siddende i bestyrelsen, bestyrelsens "nestor", om man vil. Til dagligt læser hun medievidenskab og langer fadøl over baren på Toga Vinstue, der også er kendt som "Det Politiske Kandestøberi". Hun er blot én af de mange falstringe der gennem tiden har taget VU København med storm.

Katrine interesserer sig i høj grad for det organisatoriske og er fast toastmaster, når der arrangeres fest.

Ada-Veronica Vendius Medlemsansvarlig

Ada-Veronica Vendius er 18 år gammel og går til dagligt i 3.g på Rysensteen Gymnasium. Hun har været medlem af VU København siden 2014, og blev valgt ind i bestyrelsen i 2015 med primært fokus på medlemmer.

Hvis du har lyst til at blive en del af VU København, eller har nogle spørgsmål, kan du kontakte Ada-Veronica.

Adam Mejlshede Kampagneansvarlig

Adam Mejlshede er 22 år gammel, og studerer Kreativ Kommunikation på Danmarks Medie - og Journalisthøjskole. Han blev i januar 2016 valgt til bestyrelsen af VU København, efter et års medlemskab. Ud over det, blev han bedt om selv at skrive sin tekst hertil. En beslutning de andre bestyrelsesmedlemmer nok snarligt vil fortryde. Det er nemlig sådan, at Adam - udover at være en fantastisk dygtig reklamemand - er blandt de pæneste medlemmer i VU Københavns bestyrelse. Han er jo blændende, og så er han tilmed ydmyg! Skal der diskuteres realpolitik, skal det helst foregå efter en øl eller to. Skal der derimod diskuteres ideologi, Disneyfilm, rockmusik eller alt der imellem, er det bare at spørge.

Camilla Kragh Lynning Baransvarlig

Camilla Kragh Lynning er 21 år gammel, hendes VU tid startede i VU Aarhus tilbage i 2012, men har nu været blandt bestyrelsen i København siden starten januar 2014. Udover VU arbejder Camilla hos Restaurations Kompagniet i bookingafdelingen og som bartender på Musen & Elefanten og arrangør af Blå Bar.

Det var det politiske der drev Camilla til VU, og hun er altid klar på en god debat om alt fra flygtninge/integration til katte.

Kasper Horsted Hansen Bestyrelsessuppleant

Kasper Horsted Hansen er 22 år, og er som mange andre VU'ere studerende på Statskundskab. Kasper er altid frisk på en snak om politik og samfundet, og du er altid velkommen til at spørge ham til råds, hvis du har problemer med samfundsfag. Ydermere har Kasper siden efteråret ’14 siddet i VU Københavns bestyrelse og har bl.a. haft ansvaret for VU Københavns Udviklingsudvalg (UVU) og været en vigtig figur til at få kørt VU København frem til Danmarks største forening. Ydermere er Kasper også at finde i Politisk Udvalg, hvor du helt sikkert kan få en politisk diskussion med kant på. Så hvis du brænder for foreningsarbejde og hvordan man kan udvikle en forening, så hiv fat i Kasper. Ved at være med i foreningsarbejdet udvikler du dine organisatoriske og politiske evner, til gavn på studiet og til gavn fremadrettet.

Vi ses oppe i vores lokaler til et af vores arrangementer

Anders Bach Hellerøe Kasserer

En ny tilføjelse til holdet. Mon ikke han finder på noget godt at skrive om sig selv?

Johanne Stensgaard

En ny tilføjelse til holdet. Mon ikke hun finder på noget godt at skrive om sig selv?

Anders Glavind Rasmussen

En ny tilføjelse til holdet. Mon ikke han finder på noget godt at skrive om sig selv?